Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjä

Tampereen Särkänniemi Oy / Särkänniemen verkkokauppa
y-tunnus: 0155085-6
Postiosoite: Särkänniemi, 33230 Tampere
Puhelin: 0207 130 200
Sähköposti: verkkokauppa(a)sarkanniemi.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Tanja Hämäläinen
Puhelin: 0207 130 219
Sähköposti: tanja.hamalainen@sarkanniemi.fi

3. Rekisterin nimi

Tampereen Särkänniemi Oy:n asiakasrekisteri (Särkänniemen verkkokaupan asiakasrekisteri)

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään asiakasyhteydenpitoon ja asiakassuhteen hoitamiseen, asiakkaan ja verkkokaupan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseen sekä henkilötietolain mukaisiin henkilötietojen käsittelyihin verkkopalveluihin liittyvissä tarkoituksissa, tutkimustoimintaan, tiedottamiseen ja markkinointiin rekisteröityneille asiakkaille. Särkänniemi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakasrekisterin tietoja eteenpäin asiakassuhteen ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin sisältämät tietotyypit

Rekisteri sisältää maksimissaan seuraavat tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot (alle 18-vuotiaalta huoltajan yhteystiedot) yhteydenottoa varten)
  • Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
  • Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)
  • Kiinnostustiedot (eri tuoteryhmät)
  • Lupatiedot (asiakkaan suostumus markkinointiviestien vastaanottamiseen)
  • Asiakassuhteen päättymistiedot
  • Kausikortinhaltijoiden osalta rekisteri sisältää myös kausikortin haltijan valokuvan.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Rekisteritietoja päivitetään asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemien ilmoituksien perusteella sekä rekisterin päivittämiseen saatetaan käyttää tietoa yleisesti saatavilla olevista julkaisuista ja tiedostoista.

7. Rekisterin tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta Tampereen Särkänniemi Oy:n ulkopuolelle pyytämättä asiakkaiden suostumusta ja ilmoittamatta siitä erikseen.

8. Rekisterin tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua.

9. Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus ja pääsy rekisteriin on rajattu vain välttämättömille Särkänniemen henkilökunnan jäsenille. Pääsy laitteistoille sekä ohjelmistoihin, joissa rekisteri sijaitsee, on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin, ja koneet pidetään riittävästi vartioituna. Särkänniemen tietoverkko sekä laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuureilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

10. Evästeet

Käytämme evästeitä (cookies) Särkänniemen internetsivulla ja verkkokaupassa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin (Google Analytics), mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Särkänniemen verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.